Combideal

Ontvang tot en met 31 december 2017 de creatie GRATIS bij een online en/of digital outdoor campagne.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de combideal? Lees hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 20 26 00 131 of stuur ons een bericht.

Online Adverteren


logo-dmenzo

Wil je je doelgroep gericht online bereiken via een Display of In-app campagne (kort gezegd: banners op relevante websites of binnen passende apps)? Ontvang nu tijdelijk  een complete bannerset gratis  bij een campagne vanaf € 5.000.

Lees verder

Digital outdoor adverteren


logo-ymg

Je doelgroep bereiken op high traffic locaties? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Van digitale abri’s op metrostations tot digitale reclamemasten langs belangrijke verkeersaders. Ontvang nu tijdelijk de  digital outdoor creatie gratis  bij een campagne vanaf € 7.500.

Lees verder

dig3

dig1

dig2

Digitale creatie

Selectie van voorbeelden

logo-dmenzo

Online campagne voeren

Door het gebruik van verschillende advertentiesystemen en de manier van inkoop (Run of Netwerk), weten onze specialisten iedere doelgroep zeer gericht te bereiken. Van jongeren tot grootouders. Ook staan onze campagnes bekend om een zeer hoog bereik, terwijl er pas wordt afgerekend op het moment dat er een click naar de website plaatsvindt. Hierdoor ben je verzekerd van verkeer naar de landingspagina en middels analytische tools zoals Google Analytics kunnen deze bezoekers volledig doorgemeten worden.

 

Vrijblijvend gebruik DataEnzo

Daarnaast maken we gebruik van een zelf ontwikkeld online rapportage dashboard DataEnzo, waarin campagnes worden geëvalueerd en er tevens rekening wordt gehouden met externe factoren zoals het weer, nieuws, social buzz of storingen. Zo kunnen we tijdens de campagne inspelen op belangrijke gebeurtenissen die een campagne mogelijk kunnen beïnvloeden.

logo-ymg

Digital Out of Home campagne

De laatste jaren zien we Out of Home steeds verder digitaliseren. Inmiddels kunnen we dan ook bijna spreken van een landelijke dekking, waardoor het uitermate geschikt is als massamedium. Toch is het ook mogelijk om zeer selectief uw doelgroep te bereiken.
De digitale schermen bieden een hoop extra’s ten opzichte van de traditionele uitingen. Zo is de attentiewaarde groter door de hoogwaardige LED-schermen en leent het zich – in vele gevallen- ook perfect voor animaties. 

Een van de grote voordelen van de digitalisering van het Out of Home landschap is de mogelijkheid tot ‘dayparting’. Deze techniek maakt het onder andere mogelijk om in te spelen op bijvoorbeeld het weer, tijdstip of op een actuele gebeurtenis. Hierdoor wordt het maximale resultaat uit een campagne gehaald.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de combideal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 20 26 00 131 of stuur ons een bericht.

Benieuwd naar de actievoorwaarden? Deze lees je hier terug.