Onze diensten

Onze digitale expertise strekt zich uit van Display Advertisement tot Social Media, van Mobile tot Real Time Bidding en van Performance Based Marketing tot Search Engine Marketing.Social Media

DMENZO heeft alle benodigde kennis over Social Media in huis. Om gericht in contact te komen met de doelgroep en de interactie aan te gaan worden sociale netwerken zoals Facebook, Instagram, Google+, LinkedIn, Snapchat of Twitter ingeschakeld zonder het virale aspect te vergeten.

Onze Social Media marketeers staan 24/7 voor je klaar om de gestelde marketing en sales doelstellingen te realiseren. Van engagement tot conversie.


Mobile & In-app

De populariteit van smartphones en tablets blijft stijgen en ook de gebruiksvriendelijkheid van mobiele websites en apps neemt geleidelijk toe. Dankzij deze ontwikkelingen is Mobile & In-app Advertisement een steeds belangrijker onderdeel binnen online marketing.

De impact van een mobiele uiting is namelijk directer en hoger dan elke andere vorm van Display Advertisement en vaak ook conversie gerichter. Wist je dat circa 1/3 van de retail transacties via mobiele devices wordt gerealiseerd?


Display en Video

DMENZO verzorgt het gehele traject als het gaat om Display en Video Advertisement campagnes. We bereiken de doelgroep middels Branding campagnes op tal van verschillende display- en videoplatformen. Onder vooraf besproken voorwaarden kunnen we zelfs volgens het shared-revenue principe campagne voeren.

Ons werk begint bij het uiteenzetten van de meest efficiënte strategie en eindigt pas nadat de campagne volledig is afgerond en is geëvalueerd in ons business intelligence system DataEnzo.


Search Engine Marketing

We hebben verschillende AdWords Qualified Professionals en Analytics Qualified Professionals in dienst en zijn gekwalificeerd Certified Partner van Google. Search Engine campagnes worden optimaal opgezet, continu gemonitord en geoptimaliseerd door onze Search specialisten (Analytics of bijvoorbeeld Omniture).

Naast de betaalde advertenties binnen de verschillende zoekmachines (SEA) kunnen de resultaten tevens de basis vormen voor doelgerichte organische traffic naar je website op zoekmachine optimalisatie niveau (SEO). We adviseren hoe de vindbaarheid van websites in zoekmachines, waaronder Google, Bing en Yahoo Search, zichtbaar verbeterd kan worden.


Analyse & Insights

We kunnen je website analyseren en nauw laten aansluiten op de gewenste doelstellingen en doelgroep(en). Onze Quickscans en Web Analyse-rapporten staan voor technische bruikbaarheid, Search Engine vindbaarheid (SEO) en commerciële effectiviteit.

Dankzij ervaring, expertise en duidelijke meetgegevens wordt de desbetreffende website bestudeerd en geanalyseerd met behulp van tools zoals Hotjar (o.a. funnels en heatmaps), Pingdom, DataEnzo en Analytics. Met de uitkomst van deze studie kan de gewenste optimalisatieslag gemaakt worden voor betere resultaten, een verhoogde conversie en (mobiele) gebruiksvriendelijkheid.


Creatie & Techniek

DMENZO kan tevens het concept, creatie en techniek voor online campagnes ontwikkelen. Immers, dankzij het afstemmen van creatie en strategie sluiten alle elementen van een online inzet naadloos op elkaar aan voor maximaal resultaat.

Het ontwikkelen van creatie & techniek van digitale media, uiteenlopend van de ontwikkeling van banners, actiepagina's tot volwaardige CMS systemen, gebeurt in huis. Deze directe koppeling van media strategie aan creatieve invulling, vormt de basis van succesvolle campagnes.

Ons werk is continu inspelen op de laatste trends en de vraag van de klant.

Optimalisatie en monitoring van alle campagne inzetten, meerdere malen per dag.

Tijdens optimalisaties spelen we dagelijks in op conversie factoren.

Frequente rapportages van de online activiteiten.